Da håper vi på 2 valpekull i mars 2022🤩

Vi har paret 2 tisper med 1 ukes mellomrom, Phoebe og Weera, og håper på en innholdsrik og fantastisk vår 🙂

 

 Vi var så heldige å bli forspurt av Yvonne/Martine/Ann-Kristin om vi kan ha er kull på Phoebe for dem. Vi ble veldig glade for denne muligheten og takket selvsagt ja til det😘 Phoebe er datter til vår Qurt (Hubba Bubba's Qurt Qromkake), og er en nydelig vennlig sjel akkurat som han var. Hun er ikke ustilt så mange ganger, men likevel gjort det svært bra, med bl.annet 2 cert i Danmark. Phoebe har aldri vært syk og kommer fra linjer vi kjenner godt i forhold til helse, levealder og gemytt.

Phoebe er paret med vår egen hanne Prim. Han er en ung kar, som vi valgte pga hans sterke HD-index og fordi vi også på han kjenner store deler av slekten svært godt. Prim er tross sin unge alder en rolig og behagelig hanne, sosial og trygg, og snill som dagen er lang. 

Kombinasjonen er linjeavl på vår gamle hanne Ozzy (Hubba Bubba's Ozzy the Ozzman), som var en fantastisk hund på alle måter og ble nesten 10 år gammel.

 

Vår egen Weera ble så 1 uke senere paret med Monika Karlsson-Thorsells hanne Ixion. Vi ønsket en hanne med god konstruksjon og sterke AD-linjer, og det har vi virkelig fått i Ixion. I tillegg er han selv snart 8 år og kommer fra langtlevende linjer. Ixion har aldri vært syk i hele sitt liv og er en sterk og trygg hanne.

Weera er selv en vennlig og enkel sjel. Hun er svært rolig inne, men er veldig glad på tur og kan gjerne ta et lite raid i skogen om noen av de andre hundene vil jage henne. Hun har NBSKs kløvmerke i bronse. Hun har hatt 1 kull tidligere (vårt X-kull, født 2020) og var en utrolig bra mor. Det regner jeg med at hun vil være denne gangen også 🙂 Weera har heller aldri vært syk.

 

 

Paring 7. - 9. januar 2022 

Bernerutsikten^s Phoebe Buffay

HD:C  AD:0, HD-index 103, utstilt med CERT


NJV-21 Hubba Bubba's Xtra Mye Prim

HD:A  AD:0, HD-index 109, utstilt med CERT, SH:B

 

Eventuelle valper vil bli født ca. 11.03.2022

 

 

 

 

Paring 15. og 16. januar 2022 

Merry Mistel's Weera Ozzmania

HD:A  AD:0, HD-index 110, SH:A, utstilit med CERT


S UCH Zandrina's Ixion

HD:B  ED:0, fyller 8 år i mars 2022

 

UEventuelle valper vil bli født ca 19.03.2022