Hurra!!!

Vi venter valper ca. 24. mars  2023
Merry Mistel's Weera Ozzmania

HD: A  AD: 0

SH: A     2 x CERT

NBSKs kløvmerke i gull


er paret med


S UCH

Zandrinas Ixion 

HD: B  AD: 0

9 år <3 

Weera ble paret for omtrent akkurat et år siden, men da ble det dessverre ingen valper. Året som har gått har vi benyttet til mye trening og dette har resultert i 2 CERT og fremfor alt NBSKs kløvmerke i gull! Så nå er vi klare for prøve å få til et nytt kull på Weera. Hun ble i fjor paret med Zandrina's Ixion som en del av vårt arbeid med bedre helse og øke levealder på rasen. Vi er derfor veldig glade for at den planen fortsatt er gjennomførbar, da Ixion, som blir 9 år i begynnelsen av mars 2023, fortsatt er fertil og i god form.


Weera og Ixion er begge sosiale, trygge og glade bernere. Ingen av de har noen gang vært syke, og har aldri hatt våteksem eller andre immunrelaterte problemer. Weera er en hund med god arbeidslyst og fungerer veldig godt som kløvhund. 


Ta kontakt på telefon (sms om du ikke får svar), om du er interessert i valp og/eller har spørsmål om denne kombinasjonen.

Vi ønsker valpekjøpere med et genuint interesse for rasen, som vil gi hunden et aktivt liv. Du trenger ikke å være utstillingsinteressert, det viktigste for oss er å finne rett hjem til rett valp!

S. UCH Zandrina's Ixion 

Merry Mistel's Weera Ozzmania